• iPay dhe Kasa Fiskale

  Së shpejti do të hedhim në treg programin iPay nga iWeb.al për Dyqane, Lokale dhe Restorante. Të shoqëruar me kasat fiskale, ju keni kontrollë të plotë të biznesit tuaj.

  kasa-fiskale-ipay-iweb-shqip

 • Çfarë është Responsive Design!

  Responsive Design është teknika e cila përdoret për të përshtatur faqet web sipas ambientit ku faqja është hapur smartphone, tablet apo Pc.

  responsive-design

 • Pse Flat Design!

  Flat Design është kthyer në një trend kohët e fundit dhe në të vërtet aplikohet në shumë aplikacione web dhe smartphone.

  flat-design

Objektivi Jonë

Shërbime të komunikimit me 360°, duke ju përgjigjur me korrektësi dhe profesionalitet kërkesave të klientit, duke personalizuar komunikimin me fleksiblitetin dhe dinamizmin. Stili ynë është i veçantë dhe pikerisht për këtë aspekt grafiku i produkteve tuaja do të rritet me paketat që në ofrojmë. Shprehni kërkesat tuaja! Dhe ne jemi gati.

Sukses i Garantuar!

Jo të gjitha Faqet Web janë njësoj. Ato fshehin strategji të ndryshme, për të plotësuar kërkesa të ndryshme. Për këtë ju mjafton vetëm të bëni hapin tuaj dhe për të tjerat mendojmë ne!

Strategjia e Duhur

Krijimi i një faqe në Internet është një hap i rëndesishëm për Firmat. Studimi i grafikës, i përmbajtjes dhe shërbimet e ofruara nga faqa web janë bazat e një suksesi te garantuar. Forconi imazhin e firmës tuaj, me reklamimin e produkteve dhe sherbimeve tuaja, mos hezitoni ta shfrytezoni këtë mundësi që bota e internetit është e aftë tua ofroj.

Disa nga punimet tona
Çfarë thonë mbi ne
 • iWeb.al është një studio mjaft serioze dhe korrekte. Ishte një kënaqësi që punova! - Diana F.

 • Faleminderit iWeb.al për faqen e biznesit tim.

 • Tashmë falë iWeb.al mund të publikoj fare lehte recetat e mija të gatimit. - Nerti Artigatimit.com

 • Punë e shkëlqyer në çdo drejtim. Klient Kosovar

 • 6221

  Lines of Code

 • 103

  Cups of Coffee

 • 177

  Happy Clients

 • 99991

  Days to Apocalypse

Të rejat e fundit nga Blogu

Le tja nisim nga puna!

Për të rritur shikueshmërinë e biznesit tuaj Online dhe për të shtuar klientët, skuadra jonë është komplet në dispozicionin tuaj për konsultim ose preventiv pa asnjë lloj detyrimi!