Hapësira që i mungon biznesit tuaj!

Rreth Nesh.

Fuqia

Në dispozicionin e klienteve tani një varietet zgjidhjesh të përsonalizuara për të shfrytezuar me së miri fuqin e webit.
Nga fushatat e reklamimit apo e-mail marketing ju sigurojme cilësi, trasparence dhe rezultate të menjëhershme. Stafi ynë është i përbërë nga profesionistë të rinjë të komunikimit në web, të afte të identifikojnë formatin më të përshtatshem për çdo lloj mesazhi.

Punime

Ju ofrojme krijim dhe dizenjime Siti Web për biznese të ndryshme, Institucione si dhe faqe personale, faqe statike ose dinamike. Imazhe me cilesi të lartë, përmbajtje dinamike duke perdorur Server-Side Scripting si PHP. Suport në Database My SQL. Menu Dinamike dhe efekte te tjera duke perdorur Client dhe Server-Side JAVASCRIPT. Gjithashtu kujdesemi dhe për mirëmbajtjen e faqes tuaj.

Strategjia

Pika jonë e forte nuk është ulja e çmimeve të sherbimit reklamues që ofrojme. Pika jonë e fortë është dëgjimi i kërkesave të klientit, intepretimi dhe përkthimi në një oferte me shërbime të kompletuara, origjinale dhe efikase.

Ju ngelet vetëm

Të na kontaktoni duke plotesuar formën e kontaktimit ose në adresën e postës elektonike: